Välittäjän vastaus

Uuden kodin etsiminen ja ostaminen on hyvin henkilökohtainen tapahtuma. Asunnonostajana voit myös vaatia kiinteistönvälittäjiltämme enemmän henkilökohtaista palvelua. Mitä paremmin välittäjämme tuntevat sinun asumistarpeesi, sitä todennäköisemmin löydämme sinulle parhaan mahdollisen kodin.

valmiina-sinua-varten

Olemme lähtövalmiina sinua varten

Haluamme palvella sinua aktiivisesti ja ammattimaisesti. Tarjoamme Suomen luotettavimman välityspalvelun käyttöösi (Taloustutkimus yrityskuvat 2015).

Käytössäsi on yrityksemme 8 toimipaikan palvelut Keski-Suomessa ja 30 aktiivista välittäjäämme haluavat auttaa sinua onnistumaan asuntokaupassasi.

henkilokohtaista-palvelua

Henkilökohtainen palvelu tuo parhaan tuloksen

Yksityisesittelyssä välittäjillämme on enemmän aikaa sinulle ja kysymyksillesi. Silloin todelliset tarpeet nousevat selkeämmin esiin.

Tee välittäjämme kanssa perusteellinen tarvekartoitus toiveistasi ja tarpeistasi ja lupaamme, että saat säännöllisesti ja kattavasti laadukasta palvelua, matkalla kohti omaa kotia.

yhteistyokumppanit-jaopkk-lisapalvelut

Huipputulokseen yhteistyökumppanien avulla

Tarjolla olevien yhteistyökumppaniemme avulla viimeistelet unelmiesi asunnon omaksi viihtyisäksi kodiksi. Sisustussuunnittelu-, vihersuunnittelu-, remontti- ja siivouspalvelut auttavat sinua onnistumaan.

Pyydä oma Oranssi kirjasi OP Koti Keski-Suomen välittäjältä ja saat paljon hyödyllistä tietoa matkallasi kohti omaa kotia. Tervetuloa kotiin!

Pyydä oma Oranssi kirjasi OP Koti Keski-Suomen välittäjältäsi.

Start typing and press Enter to search