Yhteistyökumppanit ja palvelut

Tarjoamme alan laajimman palvelupaketin myyjä ja ostaja-asiakkaillemme. Kun olet myymässä tai löytänyt unelmiesi asunnon, niin usein uusi koti vaatii kaupan yhteydessä, tai heti sen jälkeen erilaisia muutostöitä ja toimenpiteitä. Mikäli kodin perusasiat ovat kunnossa, niin muutostarpeet eivät välttämättä aiheuta isoja lisäkustannuksia. Kodin pintojen uusiminen, kuten maalaustyöt, tapetointi ja jopa laatoitustyöt ovat melko edullisia toimenpiteitä, mutta näiden toimenpiteiden avulla saatu uusi ilme voi olla todella vaikuttava.

Joskus kodin muutostyöksi riittää pelkkä perusteellinen siivous lattiasta kattoon, viallisten valaisimien vaihtaminen tai vaikka iso viherkasvi, jolla voidaan luoda asuntoon viihtyisä tunnelma. Kaiken voi tehdä itse, mutta tarvittavat palvelut voi ostaa myös palveluntuottajiemme kautta.

Palveluntuottajien kilpailukyky perustuu yleensä kahteen asiaan: hintaan ja laatuun. Kun pohdit tarvitsemiasi palveluita, niin ota yhteyttä yhteistyökumppaneihimme, joilta voit pyytää tarjouksen tarvitsemistasi palveluista.

opkk-sisustuspalvelu

Sisustussuunnittelu

Lue lisää

Palvelen asunnonvaihtajia, rakentajia, kodinremontoijia ja yhteisöjä sekä yrityksiä monivuotisella kokemuksella kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa. On taito luoda huoneistosta tai talosta koti ja saada tila muuttumaan eläväksi kokonaisuudeksi ja arkkitehtoniseksi elämykseksi.

Voit tilata kauttani muutaman tunnin sisustussuunnittelukonsultoinnin tai täydellisen sisustussuunnitelman alusta loppuun. K-S OP-Kiinteistökeskuksen asiakkaana saat myös asunnonmyymiseen liittyviä stailauspalveluita kauttani erikoishintaan ja tunnin stailauksen veloituksetta.

Viisaat, kestävät ja harkitut ratkaisut kestävät muuttuvaa elämää vuosien päähän.

Ammattitaitoinen sisustussuunnittelu säästää rahaa, aikaa ja myös luontoa. Onnistut kerralla luomaan kodin, joka toimii ja jota myös rakastat. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus vuokrata sisustuspisteesta tekstiilejä, valaisimia ja kevyitä huonekaluja, joiden avulla tarjoilet asuntosi parhaat puolet.

Mikä paikka maailmassa olisi yhtä tärkeä kuin kotisi?

Tehdään siitä yhdessä paras mahdollinen. Klassinen, moderni tai jotakin muuta, sinä päätät. Tärkeintä on luoda siitä harmoninen tila, jossa sinä viihdyt. Voit tutustua suunnittelukohteisiini kotisivuillani.54 vuoden kokemus koti- ja yritysmuutoista

viherlandia-img1

Lue lisää

Viherlandia on ainutlaatuinen puutarhakeskus ja puutarha-alan asiantuntijatalo. Taimimyymälä, Kivimaa, Nuppula ja Vihermyymälä palvelevat Sinua runsaalla ja laadukkaalla puutarhatuotteiden valikoimalla. Olkoon puutarhasi puolen hehtaarin metsä tai pieni citykodin parveke, löydät kaiken tarvitsemasi meiltä!

Tarvitsetko apua piha-asioissa? – Kutsu Puutarhuri

Viherlandia palvelee Sinua piha- ja viherneuvonnassa. Kutsu Puutarhuri on Viherlandian uusi, helppo ja edullinen viherneuvontapalvelu. Puutarhurin kanssa käyt helposti läpi pihan tai sisätilojen viherasioita, saat uusia ideoita ja vastauksia kysymyksiisi.

Jo parin tunnin neuvontakäynnillä pääset pitkälle! Soita 010 617 1905 ja kutsu puutarhuri kotiisi! Halutessasi voit tilata meiltä myös piha- tai vihersisustussuunnitelman.

Lisätietoja: www.viherlandia.fi/kutsu-puutarhuri

Start typing and press Enter to search