Merja ParviainenÄänekoski

  Kielitaito:
  Englanti

  Tutkinnot:
  LKV

  Kokemus alalta:
  Olen työskennellyt Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskuksen Äänekosken toimistossa vuodesta 1986 lähtien. Kokemusta ja paikallistuntemusta minulle on karttunut paljon vuosien varrella. Monenmoiset ilot ja surut olen saanut jakaa ihanien asiakkaiden kanssa.

  Esittely
  Pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla teen työtäni päivittäin. Työskentelin taloushallinnon tehtävissä ennen kiinteistönvälitysalalle siirtymistä, mutta edellisessä työssäni kaipasin enemmän suoria kontakteja ihmisten kanssa. Olimme juuri laittaneet oman asuntomme myyntiin OP-Kiinteistökeskukselle, joten työpaikan vaihto tuntui luonnolliselta jo pelkän lehti-ilmoituksen perusteella. Hetkeäkään en ole katunut päätöstäni, sillä tämä työ on mielenkiintoista ja erityisesti nautin ihmisten tapaamisista mitä erilaisimpien elämäntilanteiden yhteydessä. Minulle tämän työn haasteet ovat suuri rikkaus elämässäni.
  Vahvuuteni työtä kohtaan liittyvät empatiakykyyni, asiakkaiden kuunteluun ja kohtaamiseen. Pyrin aina kartoittamaan monipuolisesti asiakkaiden tilanteen, toiveet ja tarpeet niin myynnin kuin oston yhteydessä. Seison sanojeni takana ja hoidan työni tunnollisesti.

  Olen naimisissa ja perheeseeni kuuluu aikuinen tyttäreni sekä ihastuttava lapsenlapsi. Oma kotini löytyy myös Äänekoskelta. Vapaa-ajalla lenkkeilen mieheni ja koirani kanssa. Asuntoautollemme tulee paljon kilometrejä alle aina keväisin, kesäisin ja syksyin, kun reissaamme ympäri Suomea. Talvisin harrastan lenkkeilyä, lukemista sekä lomailemme Lapissa. Musiikilla on aina ollut merkittävä rooli elämässäni.

  Start typing and press Enter to search